Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin istendiğini görmek

Rüyada birinin istendiğini görmek

Rüyada birinin istendiğini görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kolaylıklara kavuşacağına delalettir.

Rüyada birinin istendiğini gördüyseniz:

  • Yanlış veya zaman kaybı olduğu süreç içinde anlaşılacak iş ya da projelere imza atmamakta veya başlamamakta fayda var.

Rüyada kaçırılmak istendiğini görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada evleneceğin kişinin ismini duymak kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada iskender görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına delalettir.

Rüyada deniz ismini duymak nankörlük ve vefasızlık göreceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına alamet eder.

Rüyada yardım isteyen köpek görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ismi azam görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine işarettir.

Rüyada emine ismini görmek büyük sorunlar yaşayacağına, her zaman çok üzgün olacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulmak istenmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments