Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin heykelini görmek

Rüyada birinin heykelini görmek

Rüyada birinin heykelini görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin heykelini gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Rüyada meryem ana heykeli görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birinin heykelini görmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına delalettir.

Rüyada kadın heykeli görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, batıl amele, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan heykeli görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, günahkâr olacağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa heykeli görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük heykel görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına alamet eder.

Rüyada heykeli görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, işlerinin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada domuz heykeli görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments