Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük heykel görmek

Rüyada büyük heykel görmek

Rüyada büyük heykel görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine yorulur.

Rüyada büyük heykel gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda arkadaşlarınızın etkisi büyük olabilir.

Rüyada büyük heykel görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, kısmetinin artacağına delalet eder.

Rüyada inek heykeli görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına alamet eder.

Rüyada keçi heykeli görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, yeni iş teklifleri alacağına, üzüntülerin sevince döneceğine inanılır.

Rüyada köpek heykeli görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına işarettir.

Rüyada antika heykel görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada yıkılan heykel görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan heykeli görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Rüyada altın heykel görmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments