Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada heykeli görmek

Rüyada heykeli görmek

Rüyada heykeli görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına işaret eder.

Rüyada heykeli gördüyseniz:

  • Sizin de, kendi pozisyonunuzda veya fikirlerinizde ısrarcı olmanız durumunda olaylar iyice kontrolden çıkabilir.

Rüyada küçük heykeller görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, aksiliklerin son bulacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada isa heykeli görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına delalet eder.

Rüyada mevlana heykeli görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yılan heykeli görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada erkek heykel görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, fakirliğinin biteceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulur.

Rüyada heykel bulmak huzursuzluklar ile boğuşacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamurdan heykel görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, söylediklerinin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada heykeltraş görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments