Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin evini yıkmak

Rüyada birinin evini yıkmak

Rüyada birinin evini yıkmak herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, huzur ve saadet bulacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin evini yıkmak gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlindirme gayretinde olmalısınız.

Rüyada evin duvarlarını yıkmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada evin çatısını yıkmak rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine inanılır.

Rüyada başkasının evini yıkmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin evini yıkmak kurtuluşa ereceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarını yıkmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada evinin duvarını yıkmak zor durumların biteceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına tabir olunur.

Rüyada kendi evini yıkmak yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, elinin darlığa düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada taş duvar yıkmak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments