Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin evine sıçmak

Rüyada birinin evine sıçmak

Rüyada birinin evine sıçmak onu yalnız bırakmayacağına, düzenli bir işe girileceğine, parasız kalacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, istediği gibi hareket edeceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada birinin evine sıçmak gördüyseniz:

  • Size ne yapmanız gerektiğini dikte eden kişiler sorun yaratabilir.

Rüyada birinin evine sıçmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına alamet eder.

Rüyada evin içine sıçmak çevresinin genişleyeceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin ortasına sıçmak işlerine bereket geleceğine, kötü işlere girmeyeceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının evine sıçmak bazı şeylerin ortaya çıkacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada halının üstüne sıçmak Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz sıçmak kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, işlerin devam edeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada klozete sıçmak borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına delalet eder.

Rüyada kan sıçmak hastalığının düzeleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments