Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para tahsil etmek

Rüyada para tahsil etmek

Rüyada para tahsil etmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, zor durumda kalınacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada para tahsil etmek gördüyseniz:

  • Geçmişte güzel anılarınız olan düzenlemeler, anlaşmalar veya ilişkiler sorun sinyali verebilir.

Rüyada para tahsil etmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ilim tahsil etmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada alacak tahsil etmek iş için gurbete gidileceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işaret eder.

Rüyada alacağını tahsil edememek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada borç tahsil etmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, şansının bahtının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çek tahsil etmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, kötüyse düzeleceğine, iş ve mekan değiştireceğine yorulur.

Rüyada para kutusu görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin para vermesini görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments