Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çekirdek yediğini görmek

Rüyada birinin çekirdek yediğini görmek

Rüyada birinin çekirdek yediğini görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada birinin çekirdek yediğini gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, ticari ilişkilerinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda bazı endişeleriniz olabilir.

Rüyada kabak çekirdeği yediğini görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına yorulur.

Rüyada birinin çekirdek yediğini görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, onlara sanat öğreteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayçiçek çekirdek yediğini görmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, hikmet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkabağı çekirdeği görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine yorulur.

Rüyada kayısı çekirdeği dikmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına yorulmaktadır.

Rüyada çekirdekli üzüm görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kabak çekirdeği yemek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, güvenini sarsacağına alamet eder.

Rüyada çekirdekli meyve yemek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments