Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin büyük tuvaletini yaptığını görmek

Rüyada birinin büyük tuvaletini yaptığını görmek

Rüyada birinin büyük tuvaletini yaptığını görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin büyük tuvaletini yaptığını gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ev halkından birisi için bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada yatağa büyük tuvaletini yapmak uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kişinin sıkıntıların artacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette büyük abdest temizlemek her daim temkinli olacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette büyük abdest yaptığını görmek herkesin takdirini toplayacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette büyük abdestini yaptığını görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına delalettir.

Rüyada büyük abdest tuvalete yapmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette büyük abdest görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, ömür boyu başarılı olacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalette büyük abdest bozmak rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, duaların kabul göreceğine delalet eder.

Rüyada büyük tuvaletini yapamamak mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments