Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette büyük abdest görmek

Rüyada tuvalette büyük abdest görmek

Rüyada tuvalette büyük abdest görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, kendi işine sahip olacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette büyük abdest gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili özel bilgileri paylaşırken dikkatli olmalısınız.

Rüyada tuvalette büyük abdest yaptığını görmek afiyette giden düzeninden olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette büyük abdestini yapmak üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, her zaman neşeli olacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına delalettir.

Rüyada tuvalete büyük abdestini yapmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, hayırlı bir evlat olacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette büyük abdest temizlemek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdestini tuvalete yaptığını görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük abdestini tuvalete yapmak kötü ve tatsız sözler işiteceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine delalettir.

Rüyada büyük abdesti tuvalete yapmak aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada tuvalette büyük abdestini yaptığını görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, endişelerinin son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments