Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bebek düşürdüğünü görmek

Rüyada birinin bebek düşürdüğünü görmek

Rüyada birinin bebek düşürdüğünü görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, kişinin her türlü zenginliğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin bebek düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri alttan almanız veya politik davranmanız gerekebilir.

Rüyada bebeği düşürmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalettir.

Rüyada bebeği düşerken görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, işinde başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada erkek bebeği yere düşürmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine inanılır.

Rüyada bebek yere düşürmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada düşen bebeği yakalamak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada bebek düşürmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada düşen bebek görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğini kucağından düşürmek yeni işlere girileceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments