Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bebeğine bakmak

Rüyada birinin bebeğine bakmak

Rüyada birinin bebeğine bakmak hayatının adeta cennete döneceğine, hak yolundan ayrılacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, karlı çıkacağına, kazancının hiç azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bebeğine bakmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların dışında kalmanızda fayda var.

Rüyada başkasının bebeğini bakmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına delalettir.

Rüyada bebek beşiği bakmak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada bebek bulup bakmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek bebek bakmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sorunlarının yakında biteceğine rivayet eder.

Rüyada bebek kıyafeti bakmak bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada oyuncak bebek bakmak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe bakmak çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, özel hayatının renkleneceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada bebek bakmak sevmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments