Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bacağını kıllı görmek

Rüyada birinin bacağını kıllı görmek

Rüyada birinin bacağını kıllı görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, kazancının günden güne artacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, belalardan korunacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada birinin bacağını kıllı gördüyseniz:

  • Çok yakında ek gelirler söz konusu olabilir.

Rüyada bacakda kıl görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağındaki kılları almak işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada bacak kılı temizlemek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada bacağın kıllandığını görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine yorulur.

Rüyada bacak kıllarını kesmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, sohbetinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacak kıllarını tıraş etmek gelirinin daimi olacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada bacak kılı kesmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada bacaklarının kıllı olduğunu görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments