Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayaklarına sarılmak

Rüyada birinin ayaklarına sarılmak

Rüyada birinin ayaklarına sarılmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, prestij kazanacağına, kötü gününü de paylaşacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin ayaklarına sarılmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular ön planda olabilir.

Rüyada ayaklı sarı yılan görmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, kar sağlayacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ayaklarına sarılmak başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, borçlanılacağına işarettir.

Rüyada ayağına yılan sarılmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, neredeyse kahrolacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağını sarılı görmek prestij sahibi olunacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarına sarılmak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine delalettir.

Rüyada birinin ayağına sarılmak maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada ayaklara sarılmak konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments