Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık ve akvaryum görmek

Rüyada balık ve akvaryum görmek

Rüyada balık ve akvaryum görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, en tepkedeki kimse olacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada balık ve akvaryum gördüyseniz:

  • Teminat verdiğiniz konularda ilerleme sağlamanıza yardım edecek fırsatlar ortaya çıkabilir.

Rüyada beyaz akvaryum balığı görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine inanılır.

Rüyada akvaryum ve balık görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada akvaryumdan atlayan balık görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, sorunların kalmayacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına inanılır.

Rüyada akvaryumda iki balık görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık ve akvaryum görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada akvaryumda çok balık görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına rivayet eder.

Rüyada balığı akvaryuma koymak bahtın açık olmasına, hastalığının düzeleceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada akvaryumda balık beslemek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments