Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini zayıflamış görmek

Rüyada kendini zayıflamış görmek

Rüyada kendini zayıflamış görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, sevineceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini zayıflamış gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada zayıf not almak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşını zayıflamış görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine işarettir.

Rüyada zayıf insan görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü zayıflamış görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada zayıf görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerin yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada arkadaşı zayıf görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada zayıflamış insan görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annemi zayıflamış görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments