Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerimi yere atmak

Rüyada kuranı kerimi yere atmak

Rüyada kuranı kerimi yere atmak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kuranı kerimi yere atmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirler, alışılmadık deneyimler ya da sıradışı yerlere yapılacak ziyaretler özel veya iş hayatınızda ilerleme sağlamanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada kuranı kerimi yere atmak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı kerim yere atmak kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada kuranı kerimi atmak aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerim atmak kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerimi ateşe atmak neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işarettir.

Rüyada kuranı kerimi yere düşürmek sorunlarını aşacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerimin yere düştüğünü görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı yere atmak bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments