Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yatalak görmek

Rüyada birini yatalak görmek

Rüyada birini yatalak görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada birini yatalak gördüyseniz:

  • Bir yardım maddi ya da manevi bir destek olabilir.

Rüyada yatalak birini iyileşmiş görmek ele güne muhtaç olacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatalak erkek hasta görmek kurtuluşa ereceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına alamet eder.

Rüyada yatalak hastanın iyileştiğini görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına alamet eder.

Rüyada yatalak hasta görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada yatalak birini ayakta görmek insanlara iyilik yapmaya, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı yatalak kadın görmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, para sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Rüyada yatalak birinin yürüdüğünü görmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, elinin sıkışacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta yatalak görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments