Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük valiz görmek

Rüyada küçük valiz görmek

Rüyada küçük valiz görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada küçük valiz gördüyseniz:

  • Boşuna endişelenmeyin.

Rüyada küçük valiz görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, korkularının üzerine gideceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada valiz çaldırmak endişeli durumların son bulacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada valiz satın almak yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada valiz kaybolduğunu görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına işarettir.

Rüyada valiz taşıdığını görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine delalet eder.

Rüyada valizle para görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, feraha ermeye rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının valiz taşıdığını görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalettir.

Rüyada sarı valiz görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments