Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini uyarmak

Rüyada birini uyarmak

Rüyada birini uyarmak her yönden mutlu ve başarılı olmaya, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, kendi işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada birini uyarmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yapması olası olan teklifleri kabul etmemelisiniz.

Rüyada anneyi uyarmak el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine tabir olunur.

Rüyada birini uyarmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada insanları uyarmak şansının da döneceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada annenin uyardığını görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını uyarmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birilerini uyarmak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, fakirlikten kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments