Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sırtlanmak

Rüyada birini sırtlanmak

Rüyada birini sırtlanmak çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, yüzün güleceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine işarettir.

Rüyada birini sırtlanmak gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada sırtlandan kaçmak işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine işaret eder.

Rüyada sırtlan görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret eder.

Rüyada sırtlan tarafından kovalanmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, kişinin malını kaybedebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtlan sürüsü görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, aile hayatında sevinileceğine işarettir.

Rüyada birini sırtlanmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına inanılır.

Rüyada sırtlan ısırması görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtlan avlamak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada sırtlan öldürmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments