Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtlan görmek

Rüyada sırtlan görmek

Rüyada sırtlan görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtlan gördüyseniz:

  • Farklı fikirlerin çatışması, dar görüşlü düşünceler ya da akla düşebilecek kötü fikirler veya kötü düşünen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada sırtlan avlamak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada sırtlan öldürmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtlan ısırması görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yaşamının uzun olacağına, mevki makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini sırtlanmak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sırtlan sürüsü görmek yatırımların heba olacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sırtlan tarafından kovalanmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada sırtlan görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtlandan kaçmak problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments