Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini satmak

Rüyada birini satmak

Rüyada birini satmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birini satmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda elinize geçen bilgiler veya sizi bilgilendiren kişiler endişelenmenize neden olabilir.

Rüyada terlik satmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada işyeri satmak zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, kazancı arttıracağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına inanılır.

Rüyada yatak satmak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine işaret eder.

Rüyada dergi satmak tövbe etmeye, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına işarettir.

Rüyada ayakkabilarini satmak iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hurda satmak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatal kaşık satmak aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi arabanı satmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments