Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini özürlü görmek

Rüyada birini özürlü görmek

Rüyada birini özürlü görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, bilgiyle donanacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini özürlü gördüyseniz:

  • Romantizm aşk hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada özürlü birini öldürmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun özürlü olduğunu görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada özürlü birinin iyileştiğini görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine işarettir.

Rüyada özürlü erkek görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini özürlü görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işarettir.

Rüyada özürlü birini görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada özürlü erkek bebek doğurmak hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına işaret eder.

Rüyada özürlü bebek emzirmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments