Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özürlü birini görmek

Rüyada özürlü birini görmek

Rüyada özürlü birini görmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bunun da geleceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, üstünlük elde edeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada özürlü birini gördüyseniz:

  • Finansal, hukuki veya resmi kurumlarla ilgili işlerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada birinin özürlü olduğunu görmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına işaret eder.

Rüyada özürlü çocuğu olduğunu görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, durgun giden işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özürlü bebek sevmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına işaret eder.

Rüyada özürlü bebek doğurmak uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada özürlü bir insan görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada özürlü erkek görmek rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun özürlü olduğunu görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada özürlü birini dövmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, insanların afiyet bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments