Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akşam sefası görmek

Rüyada akşam sefası görmek

Rüyada akşam sefası görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, çok iyi işler yapılacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akşam sefası gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri konusunda kafanız net olmayabilir.

Rüyada akşam sefası çiçeği görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada akşam sefası görmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada sefa merveyi görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada akşam ezanı okunduğunu duymak dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada akşam namazını yanlış kılmak hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada akşam kar yağdığını görmek kişinin gönlünü alacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada akşam namazı kıldıgını görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, bereketli işlere gireceğine işarettir.

Rüyada denizi akşam görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments