Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini görüp heyecanlanmak

Rüyada birini görüp heyecanlanmak

Rüyada birini görüp heyecanlanmak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kimden akıl soracağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, her daim temkinli olacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, parasının azalacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada birini görüp heyecanlanmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu açıklığa kavuşturmak, istediğiniz noktanın anlaşılmasını sağlamak, mesaj vermek veya isteklerinizin yerine gelmesi için konuşma yapmak istiyorsanız elinizden geldiğince kibar olmaya çalışmalısınız.

Rüyada birini görüp heyecanlanmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada çok heyecanlanmak alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına işarettir.

Rüyada heyecanlandığını görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, kesesinin dolacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada heyecandan titremek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, her şeyin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada heyecandan bayılmak işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına delalet eder.

Rüyada sınavda heyecanlanmak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına rivayet eder.

Rüyada deniz görüp girmemek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada başkası tarafından hamile olarak görülmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments