Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada heyecanlandığını görmek

Rüyada heyecanlandığını görmek

Rüyada heyecanlandığını görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, dualarına karşılık alacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada heyecanlandığını gördüyseniz:

  • Maddi bir karar, anlaşma ya da yatırım yapılacak görüşmeler sonrası netlik kazanabilir.

Rüyada heyecandan bayılmak iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada heyecandan titremek bir hastalıktan kurtulunacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada heyecanlandığını görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok heyecanlanmak işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada birini görüp heyecanlanmak hem de iş hayatına yansıyacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınavda heyecanlanmak yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments