Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini gizlice izlemek

Rüyada birini gizlice izlemek

Rüyada birini gizlice izlemek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada birini gizlice izlemek gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermek isteyen kişiler olabilir.

Rüyada birini gizlice izlemek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına delalet eder.

Rüyada gizlice sigara içmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına yorulmaktadır.

Rüyada gizlice evlenmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına işarettir.

Rüyada bir eve gizlice girdiğini görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, huzurunun eski haline döneceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin evine gizlice girmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gizlice bir eve girmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada gizlice içki içmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Rüyada eve gizlice girmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments