Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini döverek bayıltmak

Rüyada birini döverek bayıltmak

Rüyada birini döverek bayıltmak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini döverek bayıltmak gördüyseniz:

  • Sizi heyacanlandıran bir konuya harcama yapmanız da olasıdır.

Rüyada bayılıp ayrıldığını görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, adının yayılacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin bayılmasını görmek rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine delalet eder.

Rüyada kendini bayılmış görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini bayılmış görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Rüyada başkasını bayılmış görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine işarettir.

Rüyada bayılan adam görmek mutluluk ve huzur bulacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bayılma taklidi yapmak yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada birini bayılmış görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments