Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayılıp ayrıldığını görmek

Rüyada bayılıp ayrıldığını görmek

Rüyada bayılıp ayrıldığını görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, maddi yükünün artacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, sermaye kaybedeceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına delalet eder.

Rüyada bayılıp ayrıldığını gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle yaşadığınız kişilerde içtenlik arıyorsunuz.

Rüyada bayılıp ayrıldığını görmek esenliğe kavuşacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kötü kişilere yakın olacağına inanılır.

Rüyada bayılan birine yardım etmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine yorulur.

Rüyada bayılan kişi görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayılan birini ayıltmak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz baykalı görmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, ruhen güzelleşeceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin bayılmasını görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, insanların alım gücünün azalacağına delalettir.

Rüyada bayılan birini görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birini bayılmış görmek daha güçlü hale geleceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments