Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını bayılmış görmek

Rüyada başkasını bayılmış görmek

Rüyada başkasını bayılmış görmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını bayılmış gördüyseniz:

  • Diğerlerini yönlendirmek, sizi anlamalarını sağlamak veya istediğiniz konularda başarı sağlamak işi size düşüyor.

Rüyada bayılan birini kucaklamak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada bayılan kadın görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işarettir.

Rüyada baykus oldurmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bay bay etmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, malının ve parasının da artacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada adam bayıltmak işlerinden de geri kalacağına, rahatlığa ereceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayılana yardım etmek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalettir.

Rüyada eşini bayılmış görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kötü gidişe dur denileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayılır gibi olmak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, başarısının azalacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments