Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle bulaşık yıkamak

Rüyada sevdiğinle bulaşık yıkamak

Rüyada sevdiğinle bulaşık yıkamak deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, kazancının artacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle bulaşık yıkamak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki sizi hedeflerinize yakınlaştırabilir.

Rüyada sevdiğinle bulaşık yıkamak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının bulaşık yıkadığını görmek fesat kimselerin çıkacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yağlı bulaşık yıkamak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, maaşının artacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsuda bulaşık yıkamak elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, daha geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada elde bulaşık yıkamak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada temiz bulaşıkları yıkamak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işarettir.

Rüyada çamaşır bulaşık yıkamak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada başkasının evinde bulaşık yıkamak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments