Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrep yakmak

Rüyada akrep yakmak

Rüyada akrep yakmak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına işaret eder.

Rüyada akrep yakmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı veya engelleyici şeylerden kurtulun.

Rüyada akrep yakmak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kötü durumlara düşeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birçok akrep görmek kazancının epey düşeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrep ve böcek görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrep yutmak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada cebinde akrep görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada akrep kovmak bolluğun ve bereketin artacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına rivayet etmektedir.

Rüyada akrep ve yılan öldürmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrebin ısırdığını görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments