Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine veda etmek

Rüyada birine veda etmek

Rüyada birine veda etmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine veda etmek gördüyseniz:

  • Finansal, hukuki, özel ya da sağlıkla ilgili sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Rüyada vedalaştığını görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle vedalaşmak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle vedalaşmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada anneyle vedalaşmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine inanılır.

Rüyada birinin veda ettiğini görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşla vedalaşmak yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesiyle vedalaşmak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada veda mektubu görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, çok büyük bir işe girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments