Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine siyah üzüm görmek

Rüyada birine siyah üzüm görmek

Rüyada birine siyah üzüm görmek zahmetinin çoğalacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kurtuluşu bulacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine siyah üzüm gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları tekrarlamamakta fayda var.

Rüyada kuru siyah üzüm yemek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah üzüm dağıtmak yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah taze üzüm görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, ilişkiye huzurun geleceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı siyah üzüm görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve yeşil üzüm görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine işarettir.

Rüyada iri siyah üzüm görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada sarı ve siyah üzüm görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, haram mala işarettir.

Rüyada asmadan siyah üzüm yemek amaçlarına ulaşacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments