Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok simit almak

Rüyada çok simit almak

Rüyada çok simit almak para sıkıntısından kurtulacağına, istenmeyen bir yolculuğa, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, işlerinin kapanacağına, moralinin yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, yazgısının güzelleşeceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına delalettir.

Rüyada çok simit almak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle yaşadığınız kişilerde içtenlik arıyorsunuz.

Rüyada bir sürü simit görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, sorununu kolayca çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıcak simit yemek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına yorulur.

Rüyada simit yapmak uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada sıcak simit görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, düzeninin sarsılacağına, rahat rahat yaşayacağına işarettir.

Rüyada bayat simit görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada martılara simit atmak emeklerin boş yere harcanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına alamet eder.

Rüyada simit yerken görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada fırından simit almak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments