Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birisine sarılıp ağlamak

Rüyada ölmüş birisine sarılıp ağlamak

Rüyada ölmüş birisine sarılıp ağlamak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birisine sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler geleceğe belirsiz bakmanıza neden olabilir.

Rüyada sevdiğine sarılarak ağlamak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birine sarılıp ağlamak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada bir ölüye sarılıp ağlamak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, hayırsız olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen birisine sarılıp ağlamak yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babasına sarılarak ağlamak girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, zengin için yoksulluğa rivayet eder.

Rüyada ölmüş birisine sarılıp ağlamak bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada ölüye sarılmak ağlamak rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babaya sarılıp ağlamak bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments