Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kavuşamamak

Rüyada birine kavuşamamak

Rüyada birine kavuşamamak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, yeni malların alınacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine kavuşamamak gördüyseniz:

  • Son zamanların aksine, sempatikliğinizi kullanarak ya da kendinizi göstererek bazı kişileri bazı konularda ikna edebilir veya bazı planlarınıza katılımda bulunmalarını sağlayabilirsiniz.

Rüyada kavrulmuş buğday görmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kıza kavuştuğunu görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavrulmuş kahve yemek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiline kavuşamamak yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada kavrulmuş yumurta görmek çok büyük mutluluk duyacağına, prestij kaybı yaşanacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada kavrulmuş mısır görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevipte kavuşamadığı kişiyi görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliye kavuştuğunu görmek günü birlik tatillere çıkacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinde aksama olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments