Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevipte kavuşamadığı kişiyi görmek

Rüyada sevipte kavuşamadığı kişiyi görmek

Rüyada sevipte kavuşamadığı kişiyi görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevipte kavuşamadığı kişiyi gördüyseniz:

  • Bir ilişkinize zarar vermek istemiyorsanız, duygularınızı kontrol altında tutmalı, sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada sevipte kavuşamadığı kişiyi görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşine kavuşamamak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada kavrulmuş fıstık görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine delalettir.

Rüyada kavrulmuş et yediğini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğine kavuştuğunu görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, aşama göstermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavrulmuş et yemek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, dualarının gerçekleşeceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada kavrulmuş çekirdek görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, isteklerinin erteleneceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kavrulmuş yumurta görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments