Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavrulmuş yumurta görmek

Rüyada kavrulmuş yumurta görmek

Rüyada kavrulmuş yumurta görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, herkesten ileriye gideceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yalan söylemeye, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kavrulmuş yumurta gördüyseniz:

  • Aşırı güven problem yaratabilir.

Rüyada kavrulmuş yumurta görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiklerine kavusmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine yorulur.

Rüyada kavrulmus kiyma görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, kederinin dağılacağına yorulur.

Rüyada kavrulmus kestane görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, yağmur yağmamasına tabir olunur.

Rüyada sevipte kavuşamadığı kişiyi görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle kavuşamamak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevenlerin kavuştuğunu görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yılan kavı görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments