Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine hediye aldığını görmek

Rüyada birine hediye aldığını görmek

Rüyada birine hediye aldığını görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine hediye aldığını gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme olabilir.

Rüyada eski sevgilinin hediye aldığını görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada oyuncak bebek hediye aldığını görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, doğru kararların alınacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliden hediye aldığını görmek karşısına iyi insanların çıkacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada kolye hediye aldığını görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden hediye aldığını görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine alamet eder.

Rüyada elbise hediye aldığını görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada eşinden hediye aldığını görmek rızkının eksileceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının hediye aldığını görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments