Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine havuç vermek

Rüyada birine havuç vermek

Rüyada birine havuç vermek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine delalettir.

Rüyada birine havuç vermek gördüyseniz:

  • Genelde olayların gelişiminde kendinize hakim olabiliyorsunuz.

Rüyada tatlı havuç yemek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine inanılır.

Rüyada havuç rendesi görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kısmetinin hep açık olacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına rivayet eder.

Rüyada tavşana havuç vermek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, rahata kavuşmaya inanılır.

Rüyada havuç bahçesi görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada rendelenmiş havuç yemek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada havuç kusmak insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada havuç salata görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, düşmanını alt edeceğine yorulur.

Rüyada havuç vermek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, afiyete ereceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments