Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuç vermek

Rüyada havuç vermek

Rüyada havuç vermek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada havuç vermek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk almak veya karışıklık yaşamak istemiyorsanız olası tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada havuç soymak kısmetinin her zaman açık olacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, zararını tamamen kapatacağına delalettir.

Rüyada topraktan havuç toplamak aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada havuç kızartmak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada pazardan havuç almak rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına inanılır.

Rüyada büyük havuç görmek toplumda iyi bir yer edineceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş havuç görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, kurulu düzeni olacağına, insanlardan takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz havuç görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada kara havuç görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments