Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine gül verdiğini görmek

Rüyada birine gül verdiğini görmek

Rüyada birine gül verdiğini görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine işarettir.

Rüyada birine gül verdiğini gördüyseniz:

  • Girişimleriniz ses getirebilir veya büyük topluluklar tarafından takdir görebilir.

Rüyada birine gül verdiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine işaret eder.

Rüyada gül verdiğini görmek üzüleceğine ve borçlanacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada eşinin gül verdiğini görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işaret eder.

Rüyada birinin kırmızı gül verdiğini görmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün su verdiğini görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yeni alanlara yöneleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin para verdiğini görmek psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabama zarar verdiğini görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada eşinin kağıt para verdiğini görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, duaların kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments