Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrebi atmak

Rüyada akrebi atmak

Rüyada akrebi atmak büyük paralar kazanacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, beklenilen takdiri alacağına, zor durumların sona ereceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada akrebi atmak gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakın.

Rüyada akrebi atmak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrep atmak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına işarettir.

Rüyada akrep kesmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine tabir olunur.

Rüyada böcek ve akrep görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada akrep resmi görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına işaret eder.

Rüyada cebinde akrep görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde akrep görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, işveren koltuğunda oturacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada işyerinde akrep görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments