Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli çoraplar görmek

Rüyada kirli çoraplar görmek

Rüyada kirli çoraplar görmek sarsılacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada kirli çoraplar gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlardan veya kelimelerden uzak durmanızda, belli durumları dozunda dile getirmenizde fayda var.

Rüyada kirli çorap toplamak geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına tabir olunur.

Rüyada kirli çorap giymek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada kirli çorap çıkarmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli çoraplar görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, çok büyük bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada siyah kirli çorap görmek kazancının da artacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada kirli çorap yıkamak borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli çorap görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kirli çorap görmek varlık içinde yaşayacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments