Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine çorap giydirmek

Rüyada birine çorap giydirmek

Rüyada birine çorap giydirmek ferah bir eve geçileceğine, işlerin düzeleceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, mutluluk bulacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada birine çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamayın.

Rüyada ince külotlu çorap giymek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çorap giymek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına yorulur.

Rüyada çorabı ters giymek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaçik çorap giymek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine işaret eder.

Rüyada babaya çorap giydirmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çorapsız ayakkabı giymek bazen fakirlik görüleceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulur.

Rüyada birisine çorap giydirmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına inanılır.

Rüyada desenli çorap giymek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments