Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine atkı vermek

Rüyada birine atkı vermek

Rüyada birine atkı vermek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, makam sahibi olacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalet eder.

Rüyada birine atkı vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle belli konularda yanlış anlamalara bağlı problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada renkli atkı görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına delalettir.

Rüyada pembe atkı görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, epey bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz atkı örmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada atkı ve bere görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine inanılır.

Rüyada mavi atkı örmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, aradığı kişiyi bulacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden atkı almak attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, korkularını yeneceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil atkı görmek sıkıntılardan kurtulmaya, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına inanılır.

Rüyada mor atkı görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, kendisine fırsatlar yaratacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments