Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine aşık olmak

Rüyada birine aşık olmak

Rüyada birine aşık olmak başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına delalet eder.

Rüyada birine aşık olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselere duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada tanımadığın erkeğe aşık olmak yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına alamet eder.

Rüyada başka birine aşık olduğunu görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir adama aşık olmak sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, masabaşı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, ticaretinin büyüyeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle evlenmek evinin geçiminin zorlaşacağına, alım gücünün artmasına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başkasına aşık olduğunu görmek elinin kolunun bağlanacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin başkasına aşık olduğunu görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkeğe aşık olmak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments